Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem,recept
hela
1 hodina
4
hlavní chod
nízká

Suroviny

vepřové kotlety
4 ks.
1 pol.lž.
1 ks.
1 pol.lž.
bílé víno
1 dcl
Postup: 

Naklepané kotlety, osolíme a poprášíme moukou. Na másle kotlety po obou stranách opečeme. Pak je složíme na sebe a na témž tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Promícháme jí s kotletami a podlijeme trochou vývarem a dusíme doměkka. Při dušení je jednou obrátíme. Před dokončením přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a ještě asi 10 minut povaříme.

Poznámka k receptu: 

Přílohou k tomuto pokrmu je suchá rýže nebo jemné noky.

Líbilo se? Sdílejte recept Vepřové kotlety s hořčicí a vínem s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank