Vepřová žebírka pečená s cibulí

Vepřová žebírka pečená s cibulí,recept
hela
1 hodina
hlavní chod
nízká

Suroviny

vepřová žebírka z boku
500 g
kmín
2 špetka
1 ks.
1 čaj.lž.
Postup: 

Omyté maso posolíme a posypeme kmínem. Vložíme je do remosky nebo do trouby a podlijeme jen malou naběračkou horké vody. Vedle masa položíme rozpůlenou cibuli. Pečeme necelou hodinu, ke konci zahustíme šťávu moukou rozmíchanou ve studené vodě a necháme přejít varem. Pro zlepšení barvy šťávy seškrabujeme připečenou šťávu na okraji pekáče a necháme povařit.

Líbilo se? Sdílejte recept Vepřová žebírka pečená s cibulí s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank