Telecí kotlety na víně s parmezánem

Telecí kotlety na víně s parmezánem,recept
hela
1 hodina
4
hlavní chod
střední

Suroviny

telecí kotlety
4 ks.
1 ks.
80 g
strouhanka
4 pol.lž.
parmezán
50 g
bílé víno
250 ml
Postup: 

Kotlety osolíme, naklepeme a po obou stranách opečeme v kastrolu na části másla.  kotlety vyjmeme a do kastrolu dáme jemně nakrájenou cibuli, podusíme a kotlety vložíme zpět. Po částech přiléváme víno, asi do poloviny výšky pokrmu. Posypeme parmezánem smíchaným se strouhankou a pokapeme zbylým máslem. Pod pokličkou dusíme do měkka a do zhoustnutí omáčky.

Poznámka k receptu: 

Jako příloha je vhodná rýže nebo těstoviny.

Líbilo se? Sdílejte recept Telecí kotlety na víně s parmezánem s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank