Špenátová roláda

Špenátová roláda,recept
hela
1 hodina
4
předkrmy
střední

Suroviny

čerstvý špenát
300 g
3 čaj.lž.
2 pol.lž.
vejce
3 ks.
Postup: 

Očistíme a spaříme špenát. Poté ho umeleme. Pak do něho přidáme mouku rozkvedlanou v mléce, osolíme, přimícháme žloutky a opatrně zamícháme sníh z bílků. Směs nalijeme na pomaštěný, moukou vysypaný plech a upečeme. Nakonec jí můžeme potřít mozečkovou nádivkou nebo míchanými vejci se šunkou a stočíme. Krájíme plátky asi 1 cm a podáváme teplé.

Líbilo se? Sdílejte recept Špenátová roláda s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank