Špagety Aglio olio e peperoncino

Špagety Aglio olio e peperoncino,recept
wutu
30 min.
2
hlavní chod
nízká
italská

Suroviny

Špagety
250 g
8 strž.
Ferenonka
2 ks.
1 hrst
6 pol.lž.
Postup: 

Špagety dáme vařit dle návodu. Mezitím nakrajíme česnek na slabé plátky, feferonky zbavíme semínek a pokrájíme. Petržel zbavíme stonků a nahrubo nasekáme.
Špagety slijeme, ale necháme si trochu vody v které se vařily. V pánvi rozehřejeme olej a přidáme česnek, restujeme necelou minutu do zlatova. Ihned vložíme špagety, feferonky, podlijeme malinko vodou ze špaget a také mírně orestujeme. Nakonec vmícháme petržel.
Ihned podáváme. Můžeme posypat parmezánem.

Líbilo se? Sdílejte recept Špagety Aglio olio e peperoncino s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank