Polévka s čerstvého zelí a masa

Polévka s čerstvého zelí a masa,recept
hela
3 hodiny
4
polévky
střední

Suroviny

čerstvé zelí
300 g
hovězí maso od kosti
300 g
1 pol.lž.
1 ks.
petržel
0,5 ks.
celer
0,5 ks.
1 ks.
2 ks.
rajčata
2 ks.
Postup: 

Opláchnuté maso vložíme do vařící osolené vody a vaříme asi 2 hodiny. Mezitím nakrájíme zeleninu na větší kousky a zelí na proužky. Rozehřejeme máslo,cibuli, zeleninu a zelí na něm podusíme. Pak vše přidáme k masu, povaříme společně asi 15 minut. Přidáme brambory nakrájené na kostky a po další čtvrthodině rajčata, oloupaná a pokrájená na plátky. S rajčaty povaříme polévku ještě asi 10 minut.

Líbilo se? Sdílejte recept Polévka s čerstvého zelí a masa s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank