Pažitková omáčka

Pažitková omáčka,recept
hela
30 min.

Suroviny

majonéza
2 dcl
žemle
1 ks.
1 dcl
citrónová šťáva
1 pol.lž.
vařený žloutek
1 ks.
pažitka
1 pol.lž.
worcestrová omáčka
Postup: 

Okrájíme kůrku ze žemle, střídku nakrájíme na plátky a namočíme do mléka. Poté jí vymačkáme a prolisujeme do mísy. Přidáme prolisovaný žloutek, citrónovou šťávu, majonézu a podle chuti přikápnem worcestrovou omáčku. Nakonec přidáme nakrájenou pažitku.

Poznámka k receptu: 

Omáčku podáváme k uzenému masu.

Líbilo se? Sdílejte recept Pažitková omáčka s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank