Nudle s mletým masem

Nudle s mletým masem,recept
hela
30 min.
4
hlavní chod
nízká

Suroviny

mleté maso (hovězí)
400 g
ploché nudle
400 g
feferonka
1 ks.
1 ks.
2 pol.lž.
zeleninový vývar
150 ml
bílé víno
100 ml
kysaná smetana
2 pol.lž.
sekaná petrželka
Postup: 

Těstoviny vložíme do osolené, vroucí vody a uvaříme doměkka.
Feferonku rozpůlíme, očistíme od semínek a nakrájíme ji na tenké nudličky. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na drobné kostičky. Obojí osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme maso a za stálého míchání asi 5 minut smažíme. Zalijeme vývarem i vínem a krátce - asi jen minutu povaříme. Přimícháme kysanou smetanu, promícháme a dochutíme solí a pepřem.
Dobře okapané nudle rozdělíme na talíře a přidáme masovou směs. Povrch posypeme drobně nasekanou petrželkou.

Poznámka k receptu: 

Pokrm můžete vylepšit trochou strouhaného eidamu.

Líbilo se? Sdílejte recept Nudle s mletým masem s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank