Lilky s drůbežím masem

Lilky s drůbežím masem,recept
hela
1 hodina
2
hlavní chod
nízká

Suroviny

lilek
2 ks.
grilované kuře
0,5 ks.
anglická slanina
100 g
kroupy
2 hrst
0,5 hrnek
vývar
vejce
1 ks.
Postup: 

Omyté a osušené lilky nakrájíme na kolečka, která opečeme v rozpáleném oleji. Pak je rozdělíme na dvě poloviny.
První navrstvíme na dno vymazané zapékací mísy a poklademe jí směsí z uvařených krup, kostiček kuřecího masa a anglické slaniny, kterou jsme osolili a opepřili.
Navrch urovnáme zbývající kolečka lilků. Zalijeme vajíčkem rozkvedlaným v mléce a zapečeme.

Poznámka k receptu: 

Podáváme s chlebem.

Líbilo se? Sdílejte recept Lilky s drůbežím masem s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank