Játrová zavářka

Játrová zavářka,recept
irenka
30 min.

Suroviny

játra drůbeží
150 g
1 ks.
1 strž.
žloutek
1 ks.
strouhanka
2 pol.lž.
majoránka
2 čaj.lž.
0,5 čaj.lž.
2 špetka
petrželová nať
Postup: 

Na prkénku naškrábu nožem játra, vložím do misky a přidám malou cibulku nakrájenou na malé kostičky, prolisovaný česnek a žloutek.
Ochutím majoránkou, solí a pepřem.
Přidám 3 snítky petrželky nadrobno nakrájené a zahustím strouhankou.
Všechno dobře promíchám a malou lžičkou dělám nočky, které vkládám rovnou do vařící se polévky.
Vařím cca 10 minut.

Poznámka k receptu: 

Na zavářku používám i játra králičí, nebo vepřová.
Když chci dělat knedlíčky, směs více zahustím strouhankou.

Líbilo se? Sdílejte recept Játrová zavářka s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank