Hovězí roštěná na česneku
wutu
1 hodina
4
Suroviny
hovězí vysoký roštěnec
|
4 plátek
|
4 strž.
| |
1 ks.
| |
slanina
|
50 g
|
4 pol.lž.
| |
Postup:
Cibuli pokrájejte najemno. Roštěnky omyjte, osušte a zbavte blan. Slaninu nakrájejte na malé kostičky.
Ve větším hrnci rozpalte olej, vložte maso a nechte z obou stran ho zatáhnout. Roštěnky vyjměte a odložte stranou.
Do hrnce dejte slaninu, nechte trochu vyskvařit a přidejte cibuli. Až mírně zhnědne, přidejte půlku prolisovaného česneku. Do hrnce vložte roštěnky a navrch prolisujte druhou půlku česneku. Zalijte vývarem nebo vodou, tak aby bylo maso pod hladinou. Duste na mírné ohni do změknutí masa (cca 30-40).
Poznámka k receptu:
Roštěnou na česneku podávejte s bramborovým knedlíkem a dušeným špenátem.
Líbilo se? Sdílejte recept Hovězí roštěná na česneku s ostatními.
Podělte se s ostaními o Vaše oblíbené pochoutky na e-vareni.cz.
Nejaktivnější uživatelé
Uživatel | Vařeček |
---|---|
irenka | 975 |
Vegetus | 162 |
Mnamka | 26 |
hela | 25 |
peperinky | 25 |
Komentáře
Poslat nový komentář