Hovězí roštěná na česneku

Hovězí roštěná na česneku,recept
wutu
1 hodina
4
hlavní chod
střední
svátek
česká

Suroviny

hovězí vysoký roštěnec
4 plátek
4 strž.
1 ks.
slanina
50 g
4 pol.lž.
Postup: 

Cibuli pokrájejte najemno. Roštěnky omyjte, osušte a zbavte blan. Slaninu nakrájejte na malé kostičky.
Ve větším hrnci rozpalte olej, vložte maso a nechte z obou stran ho zatáhnout. Roštěnky vyjměte a odložte stranou.
Do hrnce dejte slaninu, nechte trochu vyskvařit a přidejte cibuli. Až mírně zhnědne, přidejte půlku prolisovaného česneku. Do hrnce vložte roštěnky a navrch prolisujte druhou půlku česneku. Zalijte vývarem nebo vodou, tak aby bylo maso pod hladinou. Duste na mírné ohni do změknutí masa (cca 30-40).

Poznámka k receptu: 

Roštěnou na česneku podávejte s bramborovým knedlíkem a dušeným špenátem.

Líbilo se? Sdílejte recept Hovězí roštěná na česneku s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank