Boloňská omáčka

Boloňská omáčka,recept
wutu
30 min.
4
hlavní chod
střední
italská

Suroviny

Hovězí maso - mleté
500 g
1 pol.lž.
1 strž.
1 ks.
Rajčata v plechovce
250 g
Rajčatový protlak
2 pol.lž.
červené víno
4 pol.lž.
1 pol.lž.
Postup: 

Na rozpáleném olivovém oleji  osmažíme do měkka jemně nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Vmícháme mleté maso, po zhnědnutí masa přidáme rajčata, rajčatový protlak, víno, bazalku, sůl a pepř. Přivedeme k varu a povaříme na mírném ohni 20-25 min.

Poznámka k receptu: 

Boloňskou omáčku podáváme s těstovinami a nastrouhaným parmezánem.

Líbilo se? Sdílejte recept Boloňská omáčka s ostatními.

Komentáře

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Fill in the blank